Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ισόβια στον 27χρονο που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

Διαβάζεται σε 1'
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ισόβια στον 27χρονο που τον Δεκέμβριο του 2022 είχε πυροβολήσει στο κεφάλι την 19χρονη τότε σύντροφό του, σκοτώνοντάς την, μετά από διαπληκτισμό.

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά στον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 στον Πειραιά.

Ο 27χρονος σήμερα δράστης, είχε πυροβολήσει στο κεφάλι την 19χρονη τότε σύντροφό του, σκοτώνοντάς την, μετά από διαπληκτισμό. Στη συνέχεια, είχε παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τις πρωινές ώρες της 3ης Δεκεμβρίου του 2022, ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και ανέφερε πως τσακώθηκε για ασήμαντη αφορμή με τη 19χρονη ομοεθνή του σύντροφο στο σπίτι του, άρπαξε ένα όπλο που κατείχε παράνομα και την εκτέλεσε, πυροβολώντας της στο κεφάλι.

Αμέσως ο 25χρονος συνελήφθη και αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στην οικία του, όπου δεν διέμενε μόνιμα το θύμα, την εντόπισαν νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος και με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Στο σημείο είχε κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών, ενώ ο δράστης εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά.

Στα πρώτα λόγια του, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, απέδωσε την πράξη του σε μία σκηνή ζηλοτυπίας και στον τσακωμό που ακολούθησε μεταξύ τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα