Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Φρουρούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης

Διαβάζεται σε 3'
Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων οδηγείται στον ανακριτή
Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων οδηγείται στον ανακριτή INTIME

Φρουρούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Φρουρούμενος από μεγάλη αστυνομική δύναμη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4).

Δεκάδες διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο 9 όπου βρίσκεται το ανακριτικό γραφείο φωνάζοντας συνθήματα κατά των γυναικοκτονιων, του δράστη και της αστυνομίας.

«Ούτε Κυριακή, Δήμητρα, Ελένη, καμιά άλλη δολοφονημένη» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

Μάλιστα, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των πολιτών και των αστυνομικών δυνάμεων, η οποία προκλήθηκε καθώς υπήρχαν πολίτες που ήταν μάρτυρες σε άλλη υπόθεση που εκδικαζόταν και επιχειρούσαν να εισέλθουν του κτιρίου, με τους αστυνομικούς να απαγορεύουν την είσοδο.

Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών από τους αστυνομικούς που απώθησαν βίαια τους συγκεντρωμένους στα σκαλιά του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης θα επιχειρήσει να πείσει την δικαστική λειτουργό ότι το άγριο έγκλημα του έχει αφετηρία ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων οδηγείται στον ανακριτή
Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων οδηγείται στον ανακριτή INTIME

Μάλιστα η φέρεται υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσέρχεται στην δικαστική λειτουργό με υπόμνημα στο οποίο φαίνεται να επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με νοσηλείες στο παρελθόν. Η υπεράσπιση φέρεται διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Ο κατηγορούμενος για τις θανάσιμες μαχαιριές σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καλείται να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Η κηδεία της 28χρονης που δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/04) στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Το κλίμα στον Ιερό Ναό ήταν ιδιαίτερα βαρύ, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της δολοφονημένης Κυριακής να είναι συντετριμμένοι.Με ένα λουλούδι στο χέρι και δάκρυα στα μάτια οι δικοί της άνθρωποι, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Κηδεία, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή μετά από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων
Κηδεία, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή μετά από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

INTIME

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα