Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Ξηλώθηκαν” άλλοι τέσσερις από το Α.Τ.

Διαβάζεται σε 1'
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τέσσερα ακόμη άτομα απομακρύνονται από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά την γυναικοκτονία ακριβώς έξω από το τμήμα

Τέσσερις ακόμη απομακρύνσεις από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά την γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το τμήμα το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, μετά τον διοικητή του τμήματος και τον τηλεφωνητή του 100, που ξηλώθηκαν νωρίτερα σήμερα, από την υπηρεσία τους απομακρύνονται και όσοι ήταν στο ΑΤ το βράδυ του συμβάντος.

Συγκεκριμένα απομακρύνονται η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που θα μπορούσε να αποφευχθεί καταδεικνύει για μία ακόμη φορά τις παραλείψεις και αδυναμίες της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, από χτες η Ελληνική Αστυνομία που έχει ακούσει το ηχητικό του άτυχου θύματος με τον τηλεφωνητή του 100, έχει πληροφορηθεί ότι, όταν η κοπέλα ζητάει περιπολικό για να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, δίνει την εξοργιστική απάντηση: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Δευτερόλεπτα αργότερα δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της πέφτοντας νεκρή, με τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να τα ακούει αυτά ζωντανά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα