‘Γινόμαστε ένα’ με τους Έλληνες αθλητές στο Ρίο

‘Γινόμαστε ένα’ με τους Έλληνες αθλητές στο Ρίο

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Stoiximan.gr ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο προκειμένου να γίνουμε όλοι ένα με τους αθλητές που θα αγωνιστούν με το εθνόσημο στη Βραζιλία (vid+pics)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν φέτος στο Ρίο της Βραζιλίας. Παρά την “εποχή της κρίσης” που μαστίζει κάθε δραστηριότητα στη χώρας και ειδικά τις τιτάνιες προσπάθειες των αθλητών μας, υπάρχουν εκπρόσωποι της γαλανόλευκης που ταξιδεύουν στην άλλη άκρη της γης εφοδιασμένοι με όνειρα και θέληση να διακριθούν. Ανάμεσα σε αυτούς, είτε σε ομαδικό, είτε σε ατομικό επίπεδο, βρίσκονται και αθλητές που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, χάρη στην πολύτιμη στήριξη του Stoiximan.gr.

Το εντυπωσιακό βίντεο μας βάζει στα… παπούτσια ορισμένων από τους πιο “φορμαρισμένους” Έλληνες αθλητές, των οποίων υπερήφανος χορηγός είναι η εταιρία στοιχημάτων και εύχεται καλή επιτυχία. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ με τη Βασιλική (Βουγιούκα, Ξιφασκία), με τον Κυριάκο (Ιωάννου, άλμα εις ύψος), με την Άννα (Κορακάκη, σκοποβολή), με την Εθνική πόλο ανδρών, με την Κατερίνα (Στεφανίδη, άλμα επί κοντώ), με τη Βασιλική (Μιλλούση, Γυμναστική/Δοκός), με το Λευτέρη (Πετρούνια, Γυμναστική/Κρίκοι).

Η Stoiximan.gr έχει αναλάβει όπως είναι φανερό, τη χορηγία αθλητών μια ευρεία γκάμα αθλημάτων του στίβου, της ενόργανης, των αθλημάτων του υγρού στοιχείου και άλλων, φροντίζοντας να παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη σε Έλληνες αθλητές που θα παλέψουν για μια διάκριση τις μέρες που ακολουθούν.

Δείτε φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα