Γλυφάδα: Ένοπλοι ληστές έδεσαν και φίμωσαν 50χρονη μέσα στο σπίτι της

Γλυφάδα: Ένοπλοι ληστές έδεσαν και φίμωσαν 50χρονη μέσα στο σπίτι της
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ληστές έδεσαν και φίμωσαν 50χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα και εν συνεχεία την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό της.

Εφιαλτικές ώρες πέρασε μια γυναίκα στην Γλυφάδα επί της οδού Δαρδανελλίων, όταν το πρωί της Παρασκευής (24/2) δυο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου και με την απειλή μαχαιριών την λήστεψαν.

Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της στο 2ο όροφο, για να βγει και να πετάξει τα σκουπίδια, δύο άγνωστοι δράστες που είχαν εισέλθει στην πολυκατοικία και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με την χρήση μαχαιριών της προκάλεσαν αμυχές στα χέρια και την έσπρωξαν μέσα στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, την οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο, όπου την ανάγκασαν υπό την απειλή των μαχαιριών να ανοίξει όλα τα συρτάρια της ντουλάπας καθώς και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν κοσμήματα και περίπου 1.000 ευρώ σε μετρητά.

Η περιπέτεια που έζησε η άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της κράτησε περίπου 20 λεπτά και μόλις ικανοποιήθηκαν από την λεία τους οι δράστες, την έδεσαν σε χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την γυναίκα την βρήκαν το μεσημέρι πια σε αυτή την κατάσταση τα ανήλικα παιδιά της, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, όπου και την απελευθέρωσαν και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, λαμβάνονται καταθέσεις και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα