Γλυκά Νερά: Δύο φωτογραφίες από τη μεζονέτα λίγο μετά τη γυναικτονία

Γλυκά Νερά: Δύο φωτογραφίες από τη μεζονέτα λίγο μετά τη γυναικτονία
Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Η φωτογραφία με το νεκρό, κρεμασμένο σκυλί της οικογένειας Αναγνωστόπουλου, λίγο μετά τη δολοφονία της Καρολαϊν, διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Δύο φωτογραφίες από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών λίγο μετά τη δολοφονία της Καρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο διέρρευσαν την Δευτέρα.

Οπως μετέδωσε σχετικά το Mega, το οποίο πρόβαλλε και τις επίμαχες φωτό, η πρώτη απεικονίζει το δολοφημένο σκύλο της οικογένειας (τον οποίο ο Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει από την κουπαστή της σκάλας) και η δεύτερη από δωμάτιο του σπιτιού.

Οπως έχει αναφέρει ήδη στην απολογία του ο δολοφόνος της Καρολαϊν, σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους. Πρώτον για να πείσει τους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών σύμφωνα με το αφήγημα που είχε πριν ομολογήσει.

Δεύτερον ήθελε να μιμηθεί ληστεία στο Αλεποχώρι και πάλι για να πείσει τους αστυνομικούς για την εκδοχή περί ληστείας στο σπίτι του ζευγαριού.

Η γυναικοκτονία της Καρολάιν είχε προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο και για το θέατρο που έπαιζε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος (και σύζυγος) μέχρι να ομολογήσει το έγκλημα.






Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα