Γλυκά Νερά: Σε συνεννόηση για το παιδί οι δύο οικογένειες

Γλυκά Νερά: Σε συνεννόηση για το παιδί οι δύο οικογένειες
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Instagram

Ο ποινικολόγος Θανάσης Χαρμάνης κατέθεσε στον ανακριτή που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής.

Ο ποινικολόγος Θανάσης Χαρμάνης αναλαμβάνει την πολιτική αγωγή εκπροσωπώντας την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Χαρμάνης κατέθεσε στον ανακριτή που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής.

Ο κλοιός πλέον σφίγγει ασφυκτικά για τον 32χρονο καθ’ομολογία δράστη του στυγερού εγκλήματος, μετά την απόφαση της οικογένειας της άτυχης 20χρονης να παραστεί ως πολιτική αγωγή, διά του κ. Χαρμάνη.

Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την ώρα ο 33χρονος συζυγοκτόνος απολογείται στον ανακριτή, για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Χαρμάνη:

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της.

Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.

Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα