Go!Cam

Go!Cam

Διασκεδάστε φωτογραφίζοντας και τραβώντας βίντεο με την Go!Cam, το νέο αξεσουάρ του PlayStation Portable

Διασκεδάστε φωτογραφίζοντας και τραβώντας βίντεο με την Go!Cam, το νέο αξεσουάρ του PlayStation PortableΗ Go!Cam υπόσχεται να συνδυάσει τη φωτογραφική και κινηματογραφική δημιουργικότητα με τη διασκέδαση που προσφέρει το PlayStation Portable. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι ένα ακόμη παράδειγμα των δυνατοτήτων του PlayStation Portable να γίνει ένα φορητό σύστημα διασκέδασης χωρίς όρια.



Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 2,5 ωρών βίντεο και 40.000 φωτογραφιών (Χρησιμοποιώντας Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 4GB), η Go!Cam μεταμορφώνει το PlayStation Portable σε μια φορητή, πλήρως λειτουργική και διασκεδαστική κάμερα.



Η Go!Cam προσφέρει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο εξασφαλίζει συνεχή ήχο, τη δυνατότητα αλλαγής της κατεύθυνσης του φακού κατά 180 μοίρες (κάθετα) και το Go!Edit, ένα λογισμικό επεξεργασίας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να σώσουν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες, βίντεο και ήχο.




Λογισμικό Go!Edit



Το λογισμικό επεξεργασίας Go!Edit, το οποίο διατίθεται δωρεάν με την Go!Cam σας επιτρέπει να μετατρέψετε το PSP σε μια φορητή σουίτα επεξεργασίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κάνετε μοντάζ εν κινήσει.



Με τη δυνατότητα εμπλουτισμού ταινιών και φωτογραφιών με ηχητικά και οπτικά εφέ, το Go!Edit προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μικρό αριστούργημα. Το Go!Edit προσφέρει επίσης την επιλογή να «ανεβάσετε» τις δημιουργίες σας στο Ιnternet κατ’ευθείαν από το PSP, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να μοιραστείτε τα αριστουργήματα σας με ολόκληρο τον κόσμο.




Τιμή



Η τιμή της Go!Cam κυμαίνεται στα 50 ευρώ περίπου ενώ απαιτεί την αναβάθμιση του firmware του PSP από τη Ver. 3.0 και πάνω.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα