God of War III

God of War III

Οι Θεοί του Ολύμπου έχουν προδώσει ολόκληρο τον Αρχαίο Κόσμο και η επιστροφή του Κράτος σημαίνει την τελική αναμέτρηση και το ξεκαθάρισμα των παλιώ...

Οι Θεοί του Ολύμπου έχουν προδώσει ολόκληρο τον Αρχαίο Κόσμο και η επιστροφή του Κράτος σημαίνει την τελική αναμέτρηση και το ξεκαθάρισμα των παλιών λογαριασμών με το Πάνθεον. Αποστολή σου είναι να γίνει σωστά!Το God of War III, το τελευταίο κεφάλαιο της επικής τριλογίας του God of War, κυκλοφορεί αυτόν το Μάρτιο αποκλειστικά για το PlayStation 3 (PS3).



Αφού κατόρθωσε να ξεφύγει μαχόμενος από τον Κάτω Κόσμο και τα «νήματα του χρόνου», ο Κράτος, ο πρώην ηγέτης των Σπαρτιατών παρατάσσει τους Τιτάνες συμμάχους του και κατευθύνεται προς τον Όλυμπο.



Οι Θεοί του Ολύμπου έχουν προδώσει ολόκληρο τον Αρχαίο Κόσμο και η επιστροφή του Κράτος σημαίνει την τελική αναμέτρηση και το ξεκαθάρισμα των παλιών λογαριασμών με το Πάνθεον.



Ανελέητος πολεμιστής, συνταράσσει τα θεμέλια του Ολύμπου προκαλώντας ανήκουστες καταστροφές και τρόμο στον Δία και τους άλλους Θεούς, που τον αδίκησαν κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του ως Θεός του Πολέμου.



Αυτό είναι το παιχνίδι που αναμένει ολόκληρη η κοινότητα των Gamers. Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το God of War III θα κυκλοφορήσει αυτόν το Μάρτιο αποκλειστικά για το PlayStation 3 (PS3).



Η κλιμάκωση θυμίζει μεγάλες Χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές: ένα παραμύθι προδοσίας, εκδίκησης, καταστροφής και αποφασιστικότητας, που εκτείνεται από τα πεδία των μαχών της Αρχαίας Ελλάδας, έως τα παλάτια των Θεών σε μια περιπέτεια με την σκοτεινότερη και πλουσιότερη μυθολογική πλοκή που θα μπορούσες να φανταστείς.








Ως Κράτος είναι η ώρα της εκδίκησης. Στη διάθεση σου, εκτός από τις φονικές Blades of Chaos, έχεις ισχυρότερες δυνάμεις, αλλά και το Cestus – ένα ζεύγος χάλκινων γροθιών, που μπορούν να διαλύσουν ακόμη και τους δυσκολότερους αντιπάλους.



Και θα τις χρειαστείς αφού εχθροί σας θα είναι οι αθάνατοι Θεοί: οι πιο αδυσώπητοι αντίπαλοι που θα βρεθούν ποτέ στο δρόμο σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα