Greek Mafia: Αναφορές για σύλληψη του “Έντικ” στο Ντουμπάι

Διαβάζεται σε 2'
Greek Mafia: Αναφορές για σύλληψη του “Έντικ” στο Ντουμπάι
Φωτογραφία αρχείου (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Φέρεται να έχει συλληφθεί στο Ντουμπάι ο αρχηγός μαφιόζικης οργάνωσης των Ουκρανών, γνωστός ως “Έντικ”. Καταζητείτο με ερυθρά αγγελία από τη χώρα μας.

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της μαφιόζικης οργάνωσης των Ουκρανών, γνωστός ως “Έντικ”, στο Ντουμπάι, κατ’ εκτέλεση ερυθράς αγγελίας που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τις ελληνικές Αρχές, ύστερα από την καταδίκη του σε 8 χρόνια φυλάκιση, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Η συγκεκριμένη πληροφορία μένει να διαπιστωθεί και επισήμως με σχετική επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές των Η.Α.Ε. προς τις ελληνικές δικαστικές Αρχές, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και αναμένεται, με τις οποίες υπάρχει διμερής συμφωνία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να αιτηθούν οι ελληνικές Αρχές την έκδοσή του στην χώρα μας.

Η μαφιόζικη οργάνωση που ελέγχει έχει θεωρηθεί υπεύθυνη από τις ελληνικές διωκτικές Αρχές για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη-Μουζακίτη, μετά την προσπάθεια και εκείνων να εισχωρήσουν στο λαθρεμπόριο τσιγάρων που η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση διατηρεί τα «σκύπτρα» και στην χώρα μας, κάτι που οδήγησε σε πόλεμο την οργάνωση των Ουκρανών με τη «Greek Mafia».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα