Hitachi DZ-HS500E

Hitachi DZ-HS500E

Με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για λήψη μίας ολόκληρης ημέρας, οι νέες υβριδικές HDD+DVD κάμερες της Hitachi, DZ-HS500E και DZ-HS501E, είναι σχεδιασμέ...

Με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για λήψη μίας ολόκληρης ημέρας, οι νέες υβριδικές HDD+DVD κάμερες της Hitachi, DZ-HS500E και DZ-HS501E, είναι σχεδιασμένες για όσους αρέσκονται να δημιουργούν τις δικές τους… «ταινίες».Συνδυάζοντας σκληρό δίσκο των 30GB της Hitachi και ένα Multiformat+DVD οδηγό εγγραφής μέσα σε μία λεπτή και συμπαγή κατασκευή, προσφέρουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ευχρηστία στην εγγραφή, την επεξεργασία και τη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων ολοκληρωμένων ταινιών σε DVD που μπορούν εύκολα να μοιραστούν σε συγγενείς και φίλους.



Διαθέσιμες είτε με φακό CCD των 1.3 Megapixel (DZ-HS501E) είτε με φακό CCD των 0.8 Megapixel (DZ-HS500E) CCDs, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος των νέων μοντέλων επιτρέπει μεγαλύτερης διάρκειας εγγραφές και την αποθήκευσή τους μέσα στην ίδια την κάμερα, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η άμεση πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι υλικού από το οποίο μπορεί κάποιος να αντλήσει υλικό για να το επεξεργαστεί και να δημιουργήσει πιο ελκυστικές ταινίες.



Αντίθετα με τις συσκευές που έχουν μόνο σκληρό δίσκο, οι υβριδικές κάμερες της Hitachi επιτρέπουν στους χρήστες να αντιγράφουν ήδη επεξεργασμένες ταινίες αλλά και αμοντάριστο υλικό κατευθείαν στο DVD που βρίσκεται στην κάμερα, μέσω του One Touch Easy ‘dubbing’ πλήκτρου.



Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας από κραδασμούς της Hitachi, ESP®, για την μεγαλύτερη προστασία του σκληρού δίσκου.



Με Ηλεκτρονικό Σταθεροποιητή Εικόνας (Electronic Image Stabiliser – EIS) για την εξασφάλιση πιο ομαλών λήψεων και τη λειτουργία 1-Second Quick Start για γρήγορη επαναφορά σε λειτουργία από κατάσταση αναμονής, οι DZ-HS500E και DZ-HS501E προσφέρουν υψηλής ποιότητας εγγραφή και σχεδόν άμεση έναρξη της λήψης, ώστε να προλάβετε την δράση ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη.



Οι DZ-HS500E και DZ-HS501E θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη στα τέλη Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα