Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζητά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζητά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη
Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, αφήνει αιχμές για εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη στον θάνατο των τριών παιδιών και ζητά να ερευνήσουν τις συνομιλίες του. Ισχυρίζεται πως έχει βάσιμες ενδείξεις για άλλον ένοχο στην υπόθεση της Πάτρας.

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (04/04) στις 12:00, ενώ ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις ουσίες που βρέθηκαν στο σώμα του παιδιού βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, δύο ακόμη αναισθητικές ουσίες (λιδοκαΐνη και πριλοκαΐνη) ανιχνεύθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, πέρα από την “θανατηφόρα” κεταμίνη, ενώ νέα στοιχεία για την υπόθεση βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως το ότι η 9χρονη ενταφιάστηκε μαζί με το τάμπλετ της.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της μητέρας από την Πάτρα, Δήμητρα Πισπιρίγκου, εξακολουθεί να στηρίζει ανοιχτά την κατηγορούμενη, υποστηρίζοντας πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο των τριών παιδιών της, ενώ αφήνει αιχμές για τον σύζυγο της Ρούλας, Μάνο Δασκαλάκη, ζητώντας την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι η αδελφή της έχει στοχοποιηθεί από ομάδα γιατρών, δημοσιογράφων και άλλων ανθρώπων, τους οποίους χαρακτηρίζει “εμμονικούς” με τη Ρούλα.

“Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί. Θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα, ε, δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικά με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και ήθελαν να κινήσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα σε κάθε επεισόδιο της Τζωρτζίνας, υποστήριξε πως σε αρκετές από τις κρίσεις της 9χρονης δεν ήταν μόνη της.

“Σε δύο ή τρία περιστατικά από αυτά που έκανε η Τζωρτζίνα με τις κρίσεις, ο Μάνος ήταν μέσα στο δωμάτιο, μαζί με τη Ρούλα. Ήταν ο Μάνος που τσακώθηκε με τους γιατρούς γιατί διώχνανε το παιδί άρον άρον. Υποτίθεται ότι έχουν γίνει, όπως λένε εννιά απόπειρες, δέκα, δεν θυμάμαι πόσες λένε, κατά της Τζωρτζίνας. Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα. Ήταν μπροστά!”, δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όσο για την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου στους θανάτους των τριών κοριτσιών και δη της Τζωρτζίνας, με την οποία ήταν μόνη μέσα στο δωμάτιο χωρίς τον Μάνο Δασκαλάκη, ανέφερε: Δεν μπορεί να το ξέρει κανένας αυτό, αν γίνει μία καλή άρση θα δουν αν ήταν και τι έβλεπε. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλάγανε σε βιντεοκλήση γιατί ανέβαινε ο Μάνος στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ”.

Η ίδια περιέγραψε το τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, υποστηρίζοντας ότι ο γιατρός είπε στη Ρούλα μετά από 10 λεπτά ανάνηψης, πως δεν χρειάζεται να προσπαθήσει γιατί το παιδί είχε πεθάνει. Ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του είπε “αυτό που λες δεν το δέχομαι” και του ζήτησε να κάνει τη δουλειά του, γιατί στην πρώτη ανακοπή κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από 55 λεπτά. Συνέχισε λέγοντας πως έπειτα από ακόμη 40 λεπτά, ο γιατρός της ανακοίνωσε πως δεν κατάφερε να σώσει την Τζωρτζίνα, ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης άκουσε τη Ρούλα να λέει την παραπάνω φράση στον γιατρό.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε πως υπάρχει άλλος ένοχος στην υπόθεση και ότι σύντομα θα φανεί ποιος έκανε ό,τι έκανε, καθώς και ότι η αλήθεια θα φανερωθεί. Όπως ισχυρίστηκε:

Έχω βάσιμες ενδείξεις για τον ένοχο σε αυτή την υπόθεση και θα δουλέψω, ώστε αυτές οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις. Αν είχα στο μυαλό μου ότι μία στις χίλιες η Ρούλα είχε κάνει κακό στα παιδιά, θα την είχα σκοτώσει εγώ. Η αδερφή μου, όμως, αγαπούσε και φρόντιζε τα παιδιά. Το έβλεπα με τα μάτια μου. Ζούσα τη Ρούλα, ζούσα τα παιδιά”.

Τέλος, σχετικά με τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη και τον χαρακτηρισμό “κατηγορούμενη” που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδελφή της είπε: “Δεν είμαι εγώ κριτής, άλλος είναι ο κριτής και βλέπει. Δηλαδή τόσο καιρό που έλεγε όλα αυτά τα καλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου του είχαμε το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν νομίζω. Μίλησα με την Ρούλα γι’ αυτό το θέμα και μου ζήτησε να μην πω το παραμικρό”.

Όσον αφορά την καταγγελία της ίδιας και της μητέρας τους για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, την οποία διέψευσε τόσο η κατηγορούμενη όσο και η ΕΛΑΣ, δήλωσε πως δεν θέλει να την σχολιάσει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Δήμητρας Πισπιρίγκου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα