Η Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε την έρευνα για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Θύματα άγνωστου δράστη έπεσαν τρεις νεαροί από την Κρήτη, ανάμεσά τους δύο αδέρφια, που είχαν πάει σε κλαμπ σε Γκάζι για να γιορτάσουν ένα μπάτσελορ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, στις 7 το πρωί του Σαββάτου, επί της οδού Ιάκχου, όπου τρεις νεαροί από την Κρήτη, ανάμεσά τους δύο αδέρφια 33 και 28 ετών, δέχτηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο δράστη που επέβαινε σε μαύρο τζιπ.

Η παρέα των νεαρών, 6-7 άτομα συνολικά, που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι, είχαν ολοκληρώσει την διασκέδασή τους σε ένα μπαρ και τη στιγμή εκείνη βγήκαν στον δρόμο και κατευθύνονταν στο επόμενο νυχτερινό κέντρο.

Ξαφνικά, σταμάτησε μπροστά τους ο δράστης και τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει όλους και έναν 28χρονο φίλο τους πιο σοβαρά, καθώς η σφαίρα τον πέτυχε στο κεφάλι.

Αναζητείται ο δράστης

Αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης διέφυγε από το σημείο και αναζητείται, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν επί της οδού Ιάκχου, τέσσερις κάλυκες από πιστόλι που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα, ωστόσο κατέληξαν πως τις έρευνες πρέπει να τις αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Επί τους παρόντος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να πάρουν καταθέσεις από τους υπόλοιπους της παρέας για να μάθουν τι είχε προηγηθεί και αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση σε κάποιο μαγαζί με τα λάθος άτομα.

Πάντως, η παρουσία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου εκεί δεν θεωρείται τυχαία και ενδεχομένως να πρόκειται για άτομα που εκβιάζουν για «προστασία» καταστήματα της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα