Η γενιά που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Η γενιά που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Μια μικρή ματιά στο project Nissan Generation N που ξεκινά και φέτος να συγκεντρώνει τους εκπροσώπους της πιο δημιουργικής μας γενιάς.

Είναι άδικο να χωρίζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες ή να τους φοράς ταμπέλες. Αλλά καμιά φορά ένας χαρακτηρισμός είναι σαν παράσημο που ο άλλος το φορά περήφανα. Είναι κάποιοι άνθρωποι και κάποιες ομάδες που κοιτάς τα επιτεύγματά τους και νιώθεις μια μικρή περηφάνια σαν να τους ξέρεις, σαν να είναι δικοί σου άνθρωποι που κατάφεραν κάτι. Ενώ είναι απλά εκείνοι που φροντίζουν για το κοινό καλό.

Κοιτώντας τους περυσινούς νικητές του Nissan Generation N βλέπεις μόνο τέτοιους ανθρώπους. Δημιουργικούς, δραστήριους, αλτρουιστές. Ανθρώπους που εξελίσσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, αναπτύσσουν επιχειρήσεις και χτίζουν δύσκολα project, βοηθώντας την κοινωνία και την χώρα μας να πάνε ένα βήμα μπροστά.

Τι είναι όμως το Nissan Generation N;

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης εδώ και 3 χρόνια έχει αναλάβει μία υπέροχη πρωτοβουλία. Να ξετρυπώνει και να αναδεικνύει στο ευρύ κοινό εκείνους τους ανθρώπους και εκείνες τις ομάδες που είναι γνήσιοι εκπρόσωποι μιας γενιάς που φέρνει την αλλαγή στη χώρα μας. Με κεντρικούς άξονες την καινοτομία, την ευρεσιτεχνία, την κοινωνική προσφορά αλλά και το entrepreneurship, βρίσκουν κάθε χρόνο 20 ανθρώπους ή ομάδες και τους παρουσιάζουν στο κοινό μέσα από την πλατφόρμα τους, το http://www.nissangenerationn.gr/.

Κάθε ένας από αυτούς τους 20, παρουσιάζει τη δουλειά του μέσα από μία όμορφη βίντεο παραγωγή ώστε να μάθει ο κόσμος τι είναι ακριβώς αυτό το οποίο κάνουν και ύστερα, μπαίνουν σε μια διαδικασία ανοιχτής ψηφοφορίας από την οποία προκύπτουν 10 νικητές. Εκείνοι κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο. Δες εδώ κάποιες από τις ομάδες που κέρδισαν πέρυσι στο θεσμό και παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο Nissan για να διευκολυνθούν στο καθημερινό τους έργο.

Γιατί όμως μιλάμε τώρα για αυτό το project;

Ακριβώς γιατί είναι η καλύτερη στιγμή του χρόνου, είναι η περίοδος αναζήτησης των υποψηφίων για την Nissan Generation N 2019. Βλέπεις, η αναζήτηση δεν γίνεται μόνο από την ομάδα της Nissan. Έχεις κι εσύ και κάθε ένας τη δυνατότητα να μπεις στην πλατφόρμα της Nissan Generation N, να μοιραστείς τη δική σου προσπάθεια ή πρωτοβουλία και να γίνεις κι εσύ μέλος της πιο δημιουργικής γενιάς. 20 είναι κάθε χρονιά οι τυχερές πρωτοβουλίες που μπαίνουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να βοηθάς στην αλλαγή. Κι είναι τεράστια συζήτηση αυτή τη στιγμή στο community των start-ups το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που δεν έχουν την ιδέα του ενός εκατομμυρίου. Η απάντηση είναι ότι μπορούν να βρίσκουν τρόπους, εργαλεία και εφαρμογές για να βοηθούν εκείνους που έχουν τις σπουδαίες ιδέες να τις κάνουν πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς κάνει και η Nissan μέσα από αυτό το project. Βοηθά τους νέους αυτής της χώρας να φέρουν ο καθένας την αλλαγή με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα