Η ιντερνετική τηλεόραση είναι προ των πυλών

Η ιντερνετική τηλεόραση είναι προ των πυλών

H LG Electronics ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με τη Netflix, θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά νέες οθόνες LCD και plasma με δυνατότητα απευθείας...

H LG Electronics ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με τη Netflix, θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά νέες οθόνες LCD και plasma με δυνατότητα απευθείας αναπαραγωγής ταινιών από το ίντερνετ.Η LG Electronics και η Netflix ανακοίνωσαν από κοινού πως η LG θα διαθέσει, πολύ σύντομα, στην αγορά συσκευές τηλεόρασης που θα μπορούν να αναπαράγουν ταινίες της Netflix κατευθείαν από το διαδίκτυο, χωρίς τη μεσολάβηση εξωτερικής συσκευής.



Η Netflix, που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση DVD στις Η.Π.Α, επιδιώκει να δώσει σε όλες τις οικιακές συσκευές προβολής εικόνας, τη δυνατότητα να αναπαράγουν ταινίες κατευθείαν από την υπηρεσία της στο διαδίκτυο.



Σε αυτά τα πλαίσια, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft για την εγκατάσταση του λογισμικού της στο Xbox 360. Τον περασμένο χρόνο εγκατέστησε το λογισμικό της στα Blu-ray DVD player της LG Electronics.



Η υπηρεσία της Netflix προσφέρει περίπου 12.000 τίτλους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών ενώ η βάση δεδομένων της αποτελείται από περισσότερους των 100.000 τίτλων.



Οι νέες οθόνες της LG απευθύνονται στους συνδρομητές της Netflix που επιθυμούν να βλέπουν το περιεχόμενο της με την άνεση μίας σύσκευής. «
Κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν το σωρό των συσκευών γύρω από την τηλεόραση τους,» δηλώνει ο Στιβ Σουόσι, εκπρόσωπος τύπου της Netflix.



Οι τηλεοράσεις της LG θα είναι διαθέσιμες σε τέσσερις διαστάσεις; 42 και 47 ιντσών τεχνολογίας LCD και 50 και 60 ιντσών τεχνολογίας Plasma. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν τεχνολογία ευρυζωνικού ίντερνετ.



Οι υπεύθυνοι της LG δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει τις τιμές των νέων μοντέλων αλλά έχουν διαβεβαιώσει ότι θα είναι ελάχιστα ακριβότερες από τις συμβατικές. Κατά μέσο όρο, θα κοστίζουν περίπου 1.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα