Η κατάρα του ξυπνητηριού

Η κατάρα του ξυπνητηριού

H ομάδα των Los Angeles Lakers έπεσε θύμα του “ξυπνητηριού” καθώς 3 παίχτες της δεν ξύπνησαν την ώρα που έπρεπε και έχασαν την πρωινή προπόνηση (pre-game shoot around) πριν από τον αγώνα με τους Memphis Grizzlies την περασμένη Κυριακή, 2 Ιανουαρίου!

Αν και τα προβλήματα των περισσοτέρων χρηστών iPhone με το ξυπνητήρι έχουν λάβει τέλος από εχτές (βλ. H Apple επιβεβαιώνει το bug με το ξυπνητήρι), εντούτις μία μικρή μερίδα χρηστών αναφέρει ότι η συσκευή τους παραμένει σιωπηλή την ώρα της αφύπνησης.

Πριν δούμε το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα για τους χρήστες που το αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα, ας περάσουμε σε μία ενδιαφέρουσα είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που αφορά τους Los Angeles Lakers και… το ξυπνητήρι του iPhone!

Όπως αναφέρει το ESPN, η ομάδα των Los Angeles Lakers έπεσε θύμα του “ξυπνητηριού” καθώς 3 παίχτες της δεν ξύπνησαν την ώρα που έπρεπε και έχασαν την πρωινή προπόνηση (pre-game shoot around) πριν από τον αγώνα με τους Memphis Grizzlies την περασμένη Κυριακή, 2 Ιανουαρίου!

Ο ένας από τους 3 παίχτες ήταν ο NBA all-star Pau Gasol ο οποίος μάλιστα “κοιμόταν” σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο 2ος παίχτης που επηρεάστηκε από την “κατάρα του ξυπνητηριού” ήταν ο Luke Walton ενώ το όνομα του 3ου παίχτη δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα.

Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι εμφανίστηκε στις 2 πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και έχει λυθεί αυτόματα, από εχτές (3 Ιανουρίου). Αν παρόλα αυτά συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημε τότε απλά κάντε ένα reboot τη συσκευή σας.

Σχολιασμός στο forum: Συνεχίζονται τα παράπονα για τα “κοιμισμένα” ξυπνητήρια του iPhone

(Πηγή: iPhoneHellas.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα