Internet καφέ στη Σκιάθο είχε μετατραπεί σε πρακτορείο παράνομου στοιχήματος

Internet καφέ στη Σκιάθο είχε μετατραπεί σε πρακτορείο παράνομου στοιχήματος

Στα χέρια της αστυνομίας ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ετών 19 και δύο παίκτες. Αναζητείται ο ιδιοκτήτης

Ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος λειτουργούσε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στη Σκιάθο, το οποίο εντοπίστηκε από την αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (09/05), με τρία άτομα να συλλαμβάνονται.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, έναν 19χρονο, ο οποίος εκτελούσε χρέη προσωρινά υπεύθυνου, και δύο παίκτες 42 και 45 ετών. Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού αναζητείται.

Η παράνομη δράση αποκαλύφθηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν οι αρχές στο internet καφέ, πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τον 19χρονο να επιτρέπει με σκοπό το κέρδος τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος για την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, στο οποίο συμμετείχαν οι δυο παίκτες.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 136,55 ευρώ, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο εκτυπωτές ως μέσα διευκόλυνσης της διαδικασίας και 17 εκτυπωμένα αποκόμματα παράνομων στοιχημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα