Ιωάννινα: Δολοφόνησαν 62χρονη με καραμπίνα – Καταθέτει ο ανιψιός της

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννινα: Δολοφόνησαν 62χρονη με καραμπίνα – Καταθέτει ο ανιψιός της
Αστυνομία στα Ιωάννινα. Εικόνα αρχείου INTIME

Μια γυναίκα 62 ετών βρέθηκε νεκρή με τραύματα από καραμπίνα στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων. Τι εξετάζεται.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Ιωαννίνων για τη δολοφονία μίας 62χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων, με κυνηγετικό όπλο.

Την 62χρονη που διέμενε στο χωριό της τα τελευταία τρία χρόνια, όταν ανέβηκε από την Αθήνα όπου διέμενε παλιότερα, τη βρήκε  το πρωί της Παρασκευής δολοφονημένη στον καναπέ ο ανιψιός της, ο οποίος έμενε μαζί της και έλειπε τις τελευταίες ημέρες. Ήταν ο ίδιος που κάλεσε και τις Αρχές και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να δώσει λεπτομερή κατάθεση.

Στο σπίτι δεν υπάρχει εικόνα παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας και έτσι το κίνητρο στρέφεται μάλλον σε κάποιο πιθανό προσωπικό ζήτημα.

Το θύμα υπολογίζεται, με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο, ότι ενδεχομένως ήταν νεκρή τις τελευταίες δύο ημέρες.

Δύο πυροβολισμοί

Είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς. Ο ένας κατέληξε στο μαξιλάρι και τα σκάγια τής προκάλεσαν επιπόλαιους τραυματισμούς στο χέρι, στο σώμα και στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν και ο μοιραίος που την πέτυχε στο στήθος και τον λαιμό.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν το όπλο του εγκλήματος και παίρνουν αποτυπώματα από το σπίτι, ενώ δεν υπάρχει εικόνα παραβίασης.

Παράλληλα, γίνονται προσαγωγές ατόμων από τον ευρύτερο κύκλο της για να εξεταστούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα