ΗΠΑ: “Brides Across America” – Δωρίζουν νυφικά στις γιατρούς που μάχονται τον κορονοϊό

ΗΠΑ: “Brides Across America” – Δωρίζουν νυφικά στις γιατρούς που μάχονται τον κορονοϊό

Από το 2008, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός έχει χαρίσει πάνω από 25.000 νυφικά. Φέτος, ο λόγος είναι ιερός.

“Είμαστε αρκετά μικρός οργανισμός, αλλά έχουμε μία μεγάλη αποστολή”. Η φράση της Χέιντι Τζέισον, ιδρυτικού μέλους της ΜΚΟ “Νύφες σε όλη την Αμερική” περιγράφει ακριβώς τη δυναμική αλλά και τον σκοπό του οργανισμού που εδώ και 12 χρόνια χαρίζει πάνω από 2.000 νυφικά ετησίως σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον σχεδιασμό του γάμου τους, είτε οικονομικές, είτε απλά γιατί δεν έχουν τον χρόνο λόγω εργασίας να τον σχεδιάσουν όπως θα ήθελαν.

Αποτέλεσμα; Ο οργανισμός επτά ατόμων έχει χαρίσει 25.000 νυφικά όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζοντας φέτος να κάνει μία ξεχωριστή κίνηση, σε μία χρονιά που ούτως ή άλλως είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Έτσι, η BBA δωρίζει νυφικά σε γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του συστήματος υγείας των ΗΠΑ και μάχονται τον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα είχαν ή έχουν στα πλάνα τους έναν γάμο, τον οποίο προφανώς δυσκολεύονται να σχεδιάσουν. “Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να ανταποδώσουμε και να τους δείξουμε ότι τις σκεφτόμαστε“, είπε η Τζέισον, που μετέφερε και το feedback που παίρνει ο οργανισμός από τις μέλλουσες νύφες: “Είναι τόσο χαρούμενες. Επειδή δουλεύουν δεν έχουν χρόνο για να βρουν ένα νυφικό. Πλέον το βρίσκουν δωρεάν και δεν μπορούν να το πιστέψουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα