ΗΠΑ: Πελάτης κακοποίησε εργαζόμενη – Εκπληκτική η αντίδραση μάρτυρα

ΗΠΑ: Πελάτης κακοποίησε εργαζόμενη – Εκπληκτική η αντίδραση μάρτυρα
Facebook (Feroza Syed)

Τελικά μπορεί ένα εξοργιστικό συμβάν να έχει αίσιο τέλος. Η ιστορία της Feroza Syed, μίας γυναίκας που έγινε μάρτυρας επιθετικού περιστατικού προς σερβιτόρα, συγκινεί και δίνει ελπίδα.

Η Feroza Syed δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό συνέβη μπρος στα μάτια της: Ένας πελάτης πέταξε ένα μεγάλο ποτήρι με ποτό σε εργαζόμενη σε drive-in αλυσίδα fast food στην Ατλάντα.

Και ο λόγος; Δεν ήθελε πάγο στο ποτό του.

Η γυναίκα που δέχτηκε το ποτό στο πρόσωπό της, σοκαρισμένη από το συμβάν, ξέσπασε σε κλάματα. Μέσα σε όλα τα άλλα ήταν και 6 μηνών έγκυος.

Η Syed, μάρτυρας του συμβάντος, άφησε φιλοδώρημα 20 δολαρίων, εξέφρασε την οργή της για τη συμπεριφορά του άνδρα και προσφέρθηκε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Αργότερα, προσώρησε σε μία δημοσίευση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου περιέγραφε το περιστατικό.

Η μεγάλη ανταπόκριση που έλαβε της έδωσε μία ιδέα. Ζήτησε από τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους να της στείλουν 5 δολάρια ή ό,τι μπορεί ο καθένας για να τα δώσει στη σερβιτόρα, ονόματι Bryanna.

Η Bryanna έλαβε λοιπόν έναν φάκελο που περιελάμβανε 1,700 δολάρια από δωρεές ανθρώπων που ευαισθητοποιήθηκαν με το γεγονός και που ήθελαν, όπως έγραφε η κάρτα, “να δουν χαμόγελο στο πρόσωπό της και να της δείξουν πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απαίσιοι”.

This is my new friend B., on last Friday afternoon I was getting some fast food at a local McDonald’s when the man in…

Δημοσιεύτηκε από
Feroza Syed στις 
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

“Είναι ευλογημένη. Τελικά υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω”, δήλωσε η Bryanna αναφερόμενη στη Syed.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα