ΗΠΑ: Ζευγάρι γιόρτασε την 46η επέτειο γάμου αφού νίκησε κορονοϊό και καρκίνο

ΗΠΑ: Ζευγάρι γιόρτασε την 46η επέτειο γάμου αφού νίκησε κορονοϊό και καρκίνο
Νοσοκομείο του Τέξας. AP

Η συγκινητική ιστορία του Robert και της Janice Beecham απο το Τέξας. Προσβλήθηκαν και οι δύο απο κορονοϊό ενώ είχαν ήδη πολλά προβλήματα υγείας. Μαζί τα κατάφεραν και γιόρτασαν τη συμπλήρωση 46 χρόνων γάμου.

Ο Robert και η Janice Beecham από το Τέξας είναι μαζί απο το σχολείο και παντρεμένοι εδώ και 46 χρόνια. Φέτος έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν αφού παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν κατάφεραν να νικήσουν τον κορονοϊό.

Αν και πρόσεχαν πολύ, λόγω της βεβαρημένης υγείας τους, ο Robert άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο απομόνωσης και ξεκίνησε θεραπεία.

Όμως η επέτειος γάμου πλησίαζε και ο Robert είπε στον γιατρό του πως δεν ήθελε να τη χάσει αφού κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 2012 και το 2016, όταν έπαθε εγκεφαλίκά επεισόδια.

Ο γιατρός είδε την επέτειο ως κίνητρο για τη βελτίωση της κατάστασής του και τον έστειλε σπίτι. Εκεί τον φρόντιζε η σύζυγός του η οποία μόλις δυο μήνες νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθώς έπασχε απο καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Ταυτόχρονα είχε βγει κι εκείνη θετική στον κορνοϊό αλλά τα συμπτώματά της ήταν ήπια.

“Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά τα καταφέραμε μαζί” δήλωσε ο Robert συγκινημένος και είπε οτι μόλις γύρισε σπίτι η κατάσταση της υγείας του άρχισε να βελτιώνεται.

H Janice έχει μπροστά της ακτινοβολίες που θα ξεκινήσουν σύντομα αλλά και οι δύο νιώθουν ευλογημένοι που είναι υγιείς και γιόρτασαν άλλη μια χρονιά μαζί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα