Υπερήλικη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών και προκάλεσε ατυχήματα

Υπερήλικη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών και προκάλεσε ατυχήματα
istock

Προκάλεσε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα, συνέχισε ανενόχλητη την πορεία παρότι είχε τρακάρει μέχρι που την ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί. Το πλέον παράλογο είναι ότι η 91χρονη οδηγός είχε σε ισχύ δίπλωμα που είχε ανανεώσει…

Πανικό προκάλεσε μία 91χρονη οδηγός χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, όταν στο ύψος του 177ου χλμ. στο Αίγιο, εισήλθε αντίθετα στο ρεύμα προς Αθήνα, έχοντας εκείνη κατεύθυνση προς Πάτρα…

Λίγο μετά συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε διαδοχικά με άλλο επίσης νόμιμα κινούμενο όχημα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά δύο επιβαίνουσες ηλικιωμένες στο τρίτο όχημα.

Παρά τον πανικό και τους τραυματισμούς που προκάλεσε η ηλικιωμένη και παρότι το όχημά της ήταν τρακαρισμένο, συνέχισε την πορεία της και διέφυγε από το σημείο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Στην περιοχή έγινε κινητοποίηση από την Τροχαία και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η υπερήλικη οδηγός, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Με μεγάλη τους έκπληξη οι άντρες της Τροχαίας ανακάλυψαν, πως το δίπλωμα της εν λόγω κυρίας ήταν πρόσφατα ανανεωμένο και σε ισχύ, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται για τον τρόπο που λειτουργεί η αρμόδια διεύθυνση μεταφορών που παρείχε την ανανέωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα