Υπό έλεγχο οι φωτιές από κεραυνό στην Αταλάντη

Υπό έλεγχο οι φωτιές από κεραυνό στην Αταλάντη
Κεραυνός, εν ώρα καταιγίδας Eurokinissi

Φωτιά σε δασική έκταση στην Αταλάντη προκλήθηκε από νωρίτερα από κεραυνό. Εναέρια μέσα κατάφεραν και περιόρισαν τις τρεις εστίες.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε από κεραυνό στην Αταλάντη.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το lamiareport, οι τρεις φωτιές που εκδηλώθηκαν από κεραυνούς σε δασική έκταση στην περιοχή της Αταλάντης το απόγευμα της Τετάρτης 11 Αυγούστου τέθηκαν υπό έλεγχο, καθώς ισχυρές πυροσβεστικες δυνάμεις από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία έσπευσαν στην περιοχή, ενώ επιχείρησαν και ενάρια μέσα.

Αρχικά σηκώθηκαν τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα μπήκαν στο παιχνίδι και έξι ελικόπτερα, αφού οι εναέριες δυνάμεις έπρεπε να επιχειρούν ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα πυρκαγιών.

Οι μαζικές και συνεχείς ρίψεις των εναέριων μέσων έφεραν γρήγορα αποτέλεσμα και μετά από λίγη ώρα και οι τρεις φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο.

«Ήταν σαν να είχαμε πόλεμο….Έξι ελικόπτερα και δύο PZL πρόλαβαν τα χειρότερα. Ευχαριστούμε τους πιλότους και τις επίγειες δυνάμεις για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση…», είπε στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα