Υποκλοπές: Κατάθεση Δημητριάδη στον Άρειο Πάγο

Διαβάζεται σε 1'
Υποκλοπές: Κατάθεση Δημητριάδη στον Άρειο Πάγο
INTIME

Κατάθεση, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, δίνει ο πρώην γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Το «κατώφλι» του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχ. Ζήση, πέρασε ο πρώην γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Πρόκειται για το πρόσωπο που βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων, ως υπεύθυνο για την ΕΥΠ, στην οποία οι καταγγέλλοντες έχουν αποδώσει ευθύνες για παρακολούθηση τους. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η κατάθεσή του είναι από τις τελευταίες που λαμβάνονται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς η έρευνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της, ύστερα και από την πρόσφατη έφοδο του εισαγγελικού λειτουργού στα κεντρικά της ΕΥΠ.

Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων καταθέσεων, ο Αχ. Ζήσης αναμένεται να υποβάλει το πόρισμα του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία είναι η αρμόδια για να αποφασίσει την πορεία της έρευνας, αν δηλαδή θα ασκηθούν ποινικές δίωξης ή η δικογραφία θα τεθεί στο αρχείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα