Υπόθεση Λύτρα: Την άρση των επικοινωνιών του ποινικολόγου ζητά το θύμα

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας INTIME NEWS

Η Σοφία Πολυζογωπούλου ζητά από την ανακρίτρια την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Απόστολου Λύτρα για να αποκαλυφθεί με ποιον επικοινώνησε μετά τον τραυματισμό της

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του Απόστολου Λύτρα ζητά από την 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η Σοφία Πολυζογωπούλου.

Η δικηγόρος και σύζυγος του προφυλακισμένου ποινικολόγου υποστηρίζει πως από τα ευρήματα της άρσης θα προκύψει το πρόσωπο, με το οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Όπως υποστηρίζει στο αίτημα της, το οποίο υπέβαλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Θ. Σοφού, «κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω».

Για το λόγο αυτό, ζητά «να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024. Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Στο δικόγραφο πάντως, περιγράφονται εκτενώς τα όσα ακολούθησαν του βίαιου περιστατικού, αναφέροντας ότι αντί να τη μεταφέρει απευθείας σε κλινική, την πήγε στο σπίτι τους. Μάλιστα, στο αίτημα περιγράφει πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε να την καθαρίσει από τα αίματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα