Υπόθεση Παντελίδη: Η απάντηση της Πύλης Αξιού για τα λουλούδια. ‘Θα πήγαιναν στα σκουπίδια’

default image

Η επίσημη απάντηση του κέντρου διασκέδασης "Πύλη Αξιού" για τα πανέρια των λουλουδιών στην εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη, στη Θεσσαλονίκη (Pics)

Το κέντρο διασκέδασης “Πύλη Αξιού” στο οποίο εμφανιζόταν ο Παντελής Παντελίδης, όταν έλαβε χώρα και το περιστατικό με τη “βροχή πανεριών”, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία επεξηγεί περαιτέρω το γεγονός.

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση”, ανακοινώνεται από τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου.

Το κατάστημα δεν πήρε θέση πάντως σχετικά με τις κατηγορίες που δέχθηκε από χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με το αν κόβονται αποδείξεις για τα λουλούδια και τα ποτά κατά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, ώστε να φορολογηθεί και ο πελάτης αλλά και το μαγαζί και να αποδοθεί ο αναλογούν φόρος.

Η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης, “Πύλη Αξιού”:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας – Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδή – Παντελίδης – Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές.

Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση.

Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι’ αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η επιχείρηση της Πύλης Αξιού”.

To MEGA σε ρεπορτάζ του, είχε κοστολογήσει τα πανέρια ως εξής (πριν την επίσημη ανακοίνωση του καταστήματος):

Και αντιστοίχως, μια εκτίμηση για το κόστος των ποτών που καταναλώθηκαν εκείνη τη βραδιά:

Και είχε εξισώσει τα παραπάνω, κάπως αφαιρετικά, με 340 βασικούς μισθούς και 414 κατώτατες συντάξεις:

 

Ακολούθησε η αντίδραση του τραγουδιστή μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τα σχόλια στο διαδίκτυο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα