Υπόθεση Ξηρού: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η 36χρονη και ο 32χρονος

Υπόθεση Ξηρού: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η 36χρονη και ο 32χρονος
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΛΑ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΕΑΡΗ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στην 36χρονη και τον 32χρονο, που είχαν συλληφθεί κατηγορούμενοι για τρομοκρατία

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 26χρονη γυναίκα που συνελήφθη την Κυριακή ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Χρ. Ξηρού.

Μετά την προφυλάκιση της μητέρας και της συντρόφου του Γερ. Τσάκαλου, ο ανακριτής Νικόπουλος έκρινε πως η 36χρονη που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δεν θα πρέπει να κρατηθεί.

Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο Χτ. Τσάκαλος, καταδικασθείς για συμμετοχή στη ΣΠΦ, όσο και η κατηγορούμενη μητέρα του, είχαν απεμπλέξει τη γυναίκα από την υπόθεση και ιδίως από το σκέλος της κατηγορίας ότι βοήθησε στη μεταφορά ύποπτου υλικού σχετιζόμενου με το υπό διερεύνηση σχέδιο απόδρασης.

Οι περιοριστικοί όροι που ορίστηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

“Φιλικές σχέσεις”

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της υποστήριξε: “με την μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είμαστε γειτόνισσες. Έχουμε φιλική σχέση και ασχολούμαστε ενεργά με τη ζωοφιλία. Επειδή δουλεύω στη Νίκαια μου έδωσε μια τσάντα και μου είπε ότι θα περάσει μια φίλη της να την πάρει από εμένα. Δέχθηκα να την εξυπηρετήσω χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα”.

Περιοριστικούς όρους στον 32χρονο

Μετά την 36χρονη και ένας κατηγορούμενος 32 ετών, που συνελήφθη το Σάββατο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγορεύσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να μετέφερε υλικό που σχετίζεται με το αποκαλούμενο σχέδιο “Γοργοπόταμος”. Νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερη με όρους και η 36χρονη που φέρεται να είχε επίσης ρόλο μεταφορέα στην υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα