Ηράκλειο: Εκτός ελέγχου 47χρονος τραυμάτισε αστυνομικό

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ενας 47χρονος άνδρας βρέθηκε εκτός ελέγχου και χειροδίκησε εναντίον πολιτών αλλά και αστυνομικού στο Ηράκλειο.

Σε κατάσταση αμόκ, ένας 47χρονος, προκάλεσε επεισόδιο την Τρίτη το απόγευμα, στον επιβατικό σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, διαμένει παράνομα στη χώρα, ευρισκόμενος υπό την επήρεια ουσιών, άρχισε να επιτίθεται χωρίς λόγο, στους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ΚΤΕΛ, ενώ κλωτσούσε αντικείμενα, φώναζε και έβριζε.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό του Α’ Αστυνομικού Τμήματος που κλήθηκε για το περιστατικό. Ο 47χρονος επιτέθηκε και στον ένα από τους δύο αστυνομικούς χτυπώντας με κλωτσιές και γροθιές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο θώρακα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να το συλλάβουν, δεν μπόρεσαν όμως να τον ηρεμήσουν αφού συνέχισε να αντιδρά και μέσα στο περιπολικό, στο οποίο προκάλεσε ζημιές.

Ο 36χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε ελαφρά, χρειάστηκε να μεταβεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο . Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, ο ένστολος υπέστη κάκωση του αριστερού ημιθωρακίου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα