Ισόβια σε 42χρονη για τη δολοφονία του συνοριοφύλακα κουνιάδου της στη Θεσπρωτία

Ισόβια σε 42χρονη για τη δολοφονία του συνοριοφύλακα κουνιάδου της στη Θεσπρωτία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σχεδίασης και εκτέλεσης του εγκλήματος, αποκάλυψαν η 42χρονη κουνιάδα του θύματος και η μητέρα της, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης

Η υπόθεση της δολοφονίας του 37χρονου συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, η οποία είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2013 κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, αναβίωσε πριν λίγες μέρες  σε δικαστήριο της Κέρκυρας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν η 42χρονη κουνιάδα του θύματος και η 60χρονη μητέρα της. Η πρώτη κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ενώ η δεύτερη αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης μητέρα και κόρη ομολόγησαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς σχεδίασαν και εκτέλεσαν το έγκλημα. Οικονομικές διαφορές και συναισθηματικοί λόγοι οδήγησαν τις δύο γυναίκες στη δολοφονία του 37χρονου. Η 42χρονη, που είχε συνάψει σχέση με τον συνοριοφύλακα μετά τον θάνατο της αδερφής της και συζύγου του θύματος, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι. Ο συνοριοφύλακας όμως εξακολουθούσε να αναπνέει. Έτσι, όπως υποστήριξαν, σήκωσαν μια πέτρα, συνθλίβοντας το κρανίο του.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης στο κεφάλι. Η 60χρονη χτύπησε την κόρη της με μια πέτρα, έκρυψε το όπλο και τράπηκε σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, την βρήκαν τραυματισμένη και υποψιάστηκαν ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονταν άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του 37χρονου. Λίγες μέρες αργότερα, μητέρα και κόρη συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.

Πληροφορίες από epiruspost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα