Ισόβια σε αλλοδαπό για τη δολοφονία 78χρονης. Την σκότωσε για 30 ευρώ

Ισόβια σε αλλοδαπό για τη δολοφονία 78χρονης. Την σκότωσε για 30 ευρώ

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκε ένας 38χρονος Αρμένιος για τη δολοφονία μίας ηλικιωμένης γειτόνισσάς του. Τι υποστήριξε στην απολογία του

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε την Πέμπτη (18/09) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 38χρονος Αρμένιος, ο οποίος κατηγορούνταν για τη δολοφονία μίας 78χρονης, με την οποία διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Το έγκλημα διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Στην απολογία του ο 38χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, λέγοντας ότι πήγε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης για να ζητήσει 30 ευρώ που του χρωστούσε από το βάψιμο που είχε κάνει στο σπίτι της.

“Το έκανα επειδή με πρόσβαλε. Μου είπε να πάω να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές.’Ελεγε ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Την χτύπησα αλλά δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω. Ήταν η κακιά στιγμή. Ζητάω συγγνώμη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος.

Η 78χρονη είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της, φέροντας κακώσεις στο κεφάλι, που ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από ασφυξία. Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο ο εσωτερικός χώρος ήταν άνω κάτω. Φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος, ο 38χρονος άρπαξε χρυσαφικά και χρήματα.

Πληροφορίες από voria.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα