Καίγονται ακόμα σπίτια στον Βαρνάβα: Τι καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος

Διαβάζεται σε 1'
Καίγονται ακόμα σπίτια στον Βαρνάβα: Τι καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος
Πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική Eurokinissi

Η κατάσταση παραμένει απειλητική στον Βαρνάβα Αττικής όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει και να καταστρέφει σπίτια, όπως δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Ηλίας.

Καίγονται ακόμα σπίτια μέσα στον Βαρνάβα” υπογραμμίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος του χωριού Σπύρος Ηλίας και απευθύνει έκκληση για την αποστολή πυροσβεστικών μέσων στην περιοχή, η οποία ακόμα δεν έχει ηλεκτροδότηση.

Όλα τα πυροσβεστικά εξαφανίστηκαν από τον οικισμό και καίγονται σπίτια μέσα στον Βαρνάβα. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βρω κάποιον υπεύθυνο να μας στείλει ένα πυροσβεστικό μέσο στο χωριό να σώσει ότι μπορεί να σωθεί” κατήγγειλε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η πυρκαγιά έχει κάψει πολλά σπίτια κι έχει καταστραφεί όλο το χωριό δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Γιώργος Ηλίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ.

“Ήρθαν τα αεροπλάνα. Αυτό είναι κομβικό σημείο. Να μην ανέβει η φωτιά στο βουνό, γιατί μετά μπορεί να πάει στο Γραμματικό από άλλη πλευρά, να κατέβει παραλία Βαρνάβα. Πρέπει να επικεντρωθούν εδώ, να τελειώσει αυτό το κομμάτι” είπε στην ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα