Καισαριανή: Προκαταρκτική έρευνα για την πτώση οροφής σε σχολείο

Καισαριανή: Προκαταρκτική έρευνα για την πτώση οροφής σε σχολείο
Τάξη σε δημοτικό σχολείο (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ευθύνες για την πτώση σοβάδων από το ταβάνι δημοτικού σχολείου στην Καισαριανή αναμένεται να αναζητήσει ο εισαγγελέας, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει ήδη ξεκινήσει.

Προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό πτώσης σοβάδων από το ταβάνι στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται να αναζητήσει την ύπαρξη ή μη ποινικών ευθυνών για σειρά αξιόποινων πράξεων, όπως επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες, ενώ είχε προηγηθεί πτώση οροφής μέσα σε τάξη σε Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο σχολείο της Καισαριανής, σε ώρα λειτουργία του σχολείου, αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της οροφής και έπεσε στη σκάλα που συνδέει την ταράτσα με τον πρώτο όροφο. Η πτώση συνέβη ελάχιστα λεπτά πριν το διάλειμμα και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα