Κακοκαιρία: Ακόμη τρεις νεκροί – Στους δέκα συνολικά

Κακοκαιρία: Ακόμη τρεις νεκροί – Στους δέκα συνολικά
Καταστροφές από το πέρασμα της κακοκαιρίας Eurokinissi

Αυξάνεται, δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες ο δραματικός απολογισμός των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel, με τις Αρχές για ενημερώνουν για τον εντοπισμό τριών ακόμη νεκρών.

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώνονται οι φόβοι για αύξηση θυμάτων από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, εντοπίστηκαν ακόμη τρεις νεκροί, οι οποίοι πλέον ανέρχονται σε δέκα συνολικά, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή, όπως δήλωσε ο ίδιος, οι αγνοούμενοι επισήμως ανέρχονται σε τέσσερις, αν και εκφράζονται φόβοι, τόσο από μαρτυρίες κατοίκων όσο και τοπικών αρχόντων, για αύξησή τους.

Σημειώνεται πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν και πλέον οι προσπάθειες στρέφονται στις επιχειρήσεις διάσωσης εγκλωβισμένων, με την αγωνία για το τι θα αποκαλυφθεί κάτω από τις λάσπες και τα ύδατα να κορυφώνονται.

Ο απολογισμός των θυμάτων

Ο έβδομος νεκρός είχε εντοπιστεί νωρίτερα στον Βόλο, μπροστά στον Ίσαλο, και πρόκειται για ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Είχε προηγηθεί, χθες, ο θάνατος δύο ηλικιωμένων γυναικών στο χωριό Αστρίτσα Καρδίτσας. Νωρίτερα, νεκρός εντοπίστηκε o 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί εν μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (07/09) από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καταπλακωμένος από φερτά υλικά, τα οποία παρέσυραν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Ένας 82χρονος από την Καρδίτσα ήταν το τρίτο θύμα της κακοκαιρίας, τη σορό του οποίου εντόπισε την Τετάρτη στην περιοχή Ελληνόπυργος κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσε στο σημείο με 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Νωρίτερα, στην περιοχή Πάλτση Μαγνησίας ανασύρθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα, ενώ ο πρώτος νεκρός από την κακοκαιρία ήταν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα