Κακοκαιρία Daniel: “Οι καταρράκτες της Βασιλίσσης Σοφίας” – Συγκλονιστικό βίντεο

Κακοκαιρία Daniel: “Οι καταρράκτες της Βασιλίσσης Σοφίας” – Συγκλονιστικό βίντεο
Πλημμύρισε η Βασιλίσσης Σοφίας NEWS 24/7

"Καταρράκτες" δημιούργησαν οι ισχυρές βροχές που έπληξαν την Αθήνα την Τετάρτη (06/09), κατά την επέλαση της κακοκαιρίας "Daniel". Δείτε βίντεο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (07/09) το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας “Daniel” που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, αφήνοντας το αποτύπωμά της και στην Αττική.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (06/09) οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, προκαλώντας κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Στον Μετρό του Ευαγγελισμού εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους, με ανθρώπους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά σε κεντρικές λεωφόρους, ενώ στο Μοναστηράκι πλημμύρισαν καταστήματα.

Νωρίς το βράδυ, ήχησε στα κινητά τηλέφωνα μήνυμα από το 112, με την Πολιτική Προστασία να μας ενημερώνει για το ότι βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καλώντας μας παράλληλα να περιορίσουμε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Οι εικόνες από το “χτύπημα” της κακοκαιρίας το βράδυ της Τετάρτης (06/09) είναι συγκλονιστικές, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του NEWS 24/7, όπου οι ισχυρές βροχές δημιούργησαν “καταρράκτες” στα τοιχία που βρίσκονται έξω από το Νοσοκομείο ΝΜΙΤΣ στη Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία, εν τω μεταξύ, είχε πλημμυρίσει από νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο του NEWS 24/7

Υπενθυμίζεται πως εικόνες από κοντινό σημείο, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου χθες, έδειχναν ανθρώπους να παρασύρονται από τεράστια ποτάμια στη Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από το Μετρό του Ευαγγελισμού. Μάλιστα, ο σταθμός παραμένει κλειστός από το απόγευμα, λόγω εισροής υδάτων από τις εισόδους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα