Κακοκαιρία Ελπίδα: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική

Κακοκαιρία Ελπίδα: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική intime

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες οι μετακινήσεις στην Αττική τις επόμενες ώρες. Συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων θα γίνεται πλέον η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στο πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

«Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες» συμπληρώνει.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και η απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας.

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα