Κακοκαίρια: Χωρίς λεωφορεία ο Βόλος, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κακοκαίρια: Χωρίς λεωφορεία ο Βόλος, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
magnisianews.gr

Για λόγους ασφαλείας και λόγω της έντονης κακοκαιρίας, ο Βόλος την Τετάρτη δεν θα έχει ουσιαστικά συγκοινωνία.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων, ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη του Βόλου το τελευταίο 24ωρο, τις υποδείξεις του Δήμου Βόλου αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία που βρίσκεται σε ισχύ αναστέλλεται η λειτουργία όλων των λεωφορειακών γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου και για σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Οπως γράφει το magnisianews η διοίκηση των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε εφόσον καταστεί δυνατό να επανέλθουν άμεσα στην κυκλοφορία όλα τα λεωφορεία μας σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές κάτι που προς στιγμήν είναι αδύνατον.

Επίσης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αναβάλλονται όλα τα δρομολόγια από και προς Βόλο, έως νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν σφοδρά την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των απαγορεύσεων στην κυκλοφορία και για την προστασία και την ασφάλεια των επιβατών.

Η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τις υποδείξεις των αρχών για την κακοκαιρία Daniel.

Το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί εγκαίρως με νεότερη ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Τέλος, δόθηκε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 323+439, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας (χ.θ.8+000) έως τα Φάρσαλα, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αχιλλείου – Καλαμακίου από τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου έως τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Καλαμακίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα