Καλαμάκι: Επίθεση 30 ατόμων σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια

Διαβάζεται σε 1'
Καλαμάκι: Επίθεση 30 ατόμων σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση από 30 ανήλικους κουκουλοφόρους στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι.

Επίθεση δέχτηκε μια ομάδα ανηλίκων –τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια– από 30 περίπου άτομα στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Καλαμάκι, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως καταγγέλλουν τα θύματα, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τούς επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές, με κάποιους από αυτούς να φοράνε σκληρά πλαστικά γάντια μηχανής.

Τρία παιδιά αναζήτησαν καταφύγιο σε διπλανή γειτονιά, ενώ ένα παιδί επιχείρησε να κρυφτεί σε ένα σούπερ μάρκετ προκειμένου να γλιτώσει. Ωστόσο, οι δράστες μπήκαν μέσα στο κατάστημα και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με τους μαθητές, οι δράστες ήταν ανήλικοι από την Αργυρούπολη και, όταν πλησίασαν τα θύματα, τούς ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, καθώς προφανώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους.

Τρεις τραυματίες

Πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για τραυματισμό τριών μαθητών ηλικίας 14 ετών, με έναν εξ αυτών να μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Η αστυνομία, που κλήθηκε στο σημείο, αναζητά τους δράστες μέσα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ήδη τέσσερα άτομα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα