Καλαμάτα: 36χρονη κατήγγειλε τον αδελφό της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Διαβάζεται σε 2'
Καλαμάτα: 36χρονη κατήγγειλε τον αδελφό της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση
Istock

Θύμα οικογενειακής βίας έπεσε μια 36χρονη από τον αδελφό της, ο οποίος την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την εκδίωξε και από το ίδιο τους το σπίτι και την απειλούσε διαρκώς να μην αποκαλύψει τα ειδεχθή του εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον εφιάλτη που έζησε μία 36χρονη στην Καλαμάτα και την αποστροφή που προκαλούν τα εγκλήματα του ίδιου του 37χρονου αδελφού της σε βάρος της.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 31 Ιουλίου, το θύμα μετέβη συνοδεία αστυνομικών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, κατόπιν κλήσης της στην γραμμή έκτακτης ανάγκης «112», και υπέβαλλε έγκληση σε βάρος του αδερφού της, διότι το τελευταίο εικοσαήμερο και υπό την διαρκή απειλή του διωγμού της από την κατοικία τους, την εξανάγκαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση σε ολοκληρωμένη συνουσία.

Ο δράστης απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας την έδιωξε από την οικία τους, αναγκάζοντας την να περιφέρεται στην πόλη της Καλαμάτας, χωρίς να έχει κάπου να μείνει με αποτέλεσμα να κοιμηθεί σε παγκάκι και επιπλέον, την απείλησε για την σωματική της ακεραιότητα, σε περίπτωση που εκείνη προέβαινε σε καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον ίδιο.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής και του κατ’ εξακολούθηση βιασμού, λίγο μετά την καταγγελία της αδελφής του. 

Η παθούσα ενημερώθηκε για τα παρεχόμενα δικαιώματά της και επιθυμούσε την μεταφορά της σε «safe house», καθώς επίσης θα μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ δεν επιθυμούσε την χορήγηση πρόσβασης στην εφαρμογή «panic button».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα