Καλλιθέα: Μαχαίρωσαν τρανς σεξεργάτρια και της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια τρανς σεξεργάτρια, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας με μαχαίρι προκειμένου να κλέψει το αυτοκίνητό της. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, τρανς σεξεργάτρια στην περιοχή της Καλλιθέας, με το NEWS 24/7 να φέρνει το περιστατικό στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τής επιτέθηκε καταφέροντάς της σοβαρά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο, και συγκεκριμένα με μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ίδιος εγκατέλειψε το θύμα αιμόφυρτο και διέφυγε με το αυτοκίνητό της.

Πιο συγκεκριμένα, φτάνοντας στο όχημά της η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ένας άνδρας βρισκόταν κοντά σε αυτό προσπαθώντας να το κλέψει.

Η ίδια αντιστάθηκε και ο δράστης της επιτέθηκε.

Στη συνέχεια, το θύμα όχι μόνο κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια αλλά, παρά τον εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό της, περπάτησε και μερικά στενά πιο κάτω. Εκεί, ένας οδηγός σταμάτησε για να τη βοηθήσει. Ο οδηγός κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο νοσοκομείο της Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.

Η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάστασή της αυτή τη στιγμή θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑ Καλλιθέας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα