Καματερό: Νέο περιστατικό bullying – Ξυλοκόπησαν 15χρονο και τον τραβούσαν βίντεο

Καματερό: Νέο περιστατικό bullying – Ξυλοκόπησαν 15χρονο και τον τραβούσαν βίντεο
glomex/mega

Θύμα bullying έπεσε ένας ακόμη 15χρονος, αυτή τη φορά στο Καματερό. Οι παρευρισκόμενοι τον τραβούσαν βίντεο, χωρίς να επιχειρήσουν να παρέμβουν.

Ένα ακόμη περιστατικό bullying σημειώθηκε πριν από ένα μήνα στο Καματερό, με έναν 15χρονο να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητή του.

Η στιγμή, μάλιστα, της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ενός εκ των παρισταμένων και αποτυπώνει τόσο τις σκηνές βιαιότητας όσο και την απάθεια των άλλων ατόμων που ήταν μάρτυρες του περιστατικού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA, ο 15χρονος πέφτει στο πάτωμα μετά τις μπουνιές και τις σπρωξιές που δέχεται από τον συμμαθητή του και φαίνεται να επαναλαμβάνει μόνο πως “δεν είπα κάτι τέτοιο”.

Η μητέρα του 15χρονου θύματος, μιλώντας στο MEGA, είπε πως “πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μια αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες και συνέχισε μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι”.

Όπως σημείωσε στη συνέχεια, δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό. “Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του. Δεν μου είπε τίποτα καν και μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο αυτό το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά. Απ’ ότι κατάλαβα τον απειλούσαν κιόλας, ότι αν το μάθουν οι δικοί σου θα έχουμε θέμα” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μαθεύτηκε πως οι γονείς ξέρουν, ξεκίνησαν τα μηνύματα “ότι θα σας την στήσουμε, θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε”, ανέφερε η μητέρα του και εξήγησε στη συνέχεια ότι οι γονείς του θύματος συναντήθηκαν με τον ανήλικο δράστη του ξυλοδαρμού και τη μητέρα του. “Δεν το έχω ξανακάνει, δεν ξέρω πώς θόλωσα, δεν ξέρω πώς μου βγήκε, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα”, φέρεται να είπε τότε ο μαθητής που ξυλοκόπησε τον 15χρονο.

Η οικογένεια του θύματος όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία, τους είπε πως “και να κάνετε μήνυση δεν έχει κάποια ουσία, πηγαίνετε απλά σε ένα δικαστήριο, μπορεί να του πουν μια ποινή φυλάκισης ένα χρόνο με αναστολή, δεν αλλάζει κάτι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα