Κασσελάκης – Μακμπέθ: Γεύμα στους καλεσμένους τους μια ημέρα πριν τη γαμήλια τελετή

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης – Μακμπέθ: Γεύμα στους καλεσμένους τους μια ημέρα πριν τη γαμήλια τελετή
INTIME

Το βράδυ της Πέμπτης, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παρέθεσαν γεύμα σε κτήμα των Χανίων στους καλεσμένους τους.

Συνεχίζονται οι εορτασμοί -που θα κορυφωθούν την Παρασκευή- για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη.

Οι τετραήμεροι εορτασμοί του ζευγαριού περιλαμβάνουν πολλές εξόδους στην περιοχή των Χανίων, προκειμένου οι καλεσμένοι να βιώσουν την κρητική φιλοξενία και να περιηγηθούν στην πόλη.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (28/8), όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν καλεσμένους τους σε ταράτσα γνωστού μαγαζιού με θέα το ενετικό λιμάνι.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Το βράδυ της Πέμπτης, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ έφτασαν στο κτήμα Cambos, στο Νιό Χωριό στον Αποκόρωνα Χανίων, όπου παρέθεσαν γεύμα στους καλεσμένους τους.

Υπενθυμίζεται πως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί φωτογράφους και κάμερες στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του, ωστόσο κάποια στιγμή κάλεσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους επανέλαβε -εκτός κάμερας- ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις για πολιτικά θέματα, καθώς αυτές τις μέρες ζει προσωπικές στιγμές που θέλει να γίνουν σεβαστές.

Την Παρασκευή, μετά την ανταλλαγή όρκων, θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στη βεράντα του βοτανικού κήπου με πιάτα από ντόπια προϊόντα και μετά τις 8 θα συναντηθούν όλοι σε βίλα των Χανίων για τη δεξίωση του γάμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνουν πάρτι σε beach bar στην παραλία των Χανίων, Αγία Μαρίνα και ακολούθως θα κάνουν βόλτα εν πλω, με σκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτούν ερημικές παραλίες όπου θα κάνουν μπάνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα