Κατ’ οίκον περιορισμό ζητά η Βίκυ Σταμάτη

Κατ’ οίκον περιορισμό ζητά η Βίκυ Σταμάτη
Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου,Βίκυ Σταμάτη,Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Μετά και από την αίτηση αποφυλάκισης, η Βίκυ Σταμάτη ζητά να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. Διαβάστε τι αναφέρει

Επικαλούμενη τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού της, η Βίκυ Σταμάτη επιχειρεί να πείσει το Δικαστικό Συμβούλιο να μετατρέψει την προσωρινή κράτηση σε επιβολή περιοριστικών μέτρων.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να ζητά να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ώστε από τη μία να μπορεί η ίδια να φροντίζει το παιδί της και από την άλλη η Δικαιοσύνη να μην χάσει το ίχνη της.

“Η μόνη μου άμυνα είναι η διαμαρτυρία μου για την προσωρινή μου κράτηση με το μόνο μέσο που μου μένει, την απεργία πείνας, μέχρι να υπάρξει στοιχειώδης δικαίωσή μου με πρώτο τουλάχιστον βήμα την αποφυλάκισή μου.

Ας μείνω υπό περιορισμό στο σπίτι μου, το οποίο με ανακριτική διάταξη έχει δεσμευτεί, και υπό φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων, αρκεί να έχει το παιδί μου την προστασία μου για τη στήριξη και τη φροντίδα του”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσφυγή που κατέθεσε.

Μάλιστα προσθέτει πως σε διαφορετική περίπτωση ζητά να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους, ακόμα και με την εμφάνισή της τρεις φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα