Καταδίωξη στη Σαλαμίνα για κλεμμένη μοτοσικλέτα

Καταδίωξη στη Σαλαμίνα για κλεμμένη μοτοσικλέτα
Αστυνομία Eurokinissi

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην Πλατεία Αγάλματα μηχανή που είχε κλαπεί από τις 18 Ιανουαρίου από το Περιστέρι και κάλεσαν τον οδηγό να την ακινητοποιήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη

Καταδίωξη για κλεμμένη μοτοσικλέτα εκτυλίχθηκε χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στην Σαλαμίνα. Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην Πλατεία Αγάλματα μηχανή στην οποία επέβαινε ένας νεαρός και μία κοπέλα, που όπως διαπίστωσαν, είχε κλαπεί από τις 18 Ιανουαρίου από το Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό να την ακινητοποιήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή Τοροντό, όπου ο οδηγός της μηχανής συγκρούστηκε με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Αμέσως μετά, ο δράστης διέφυγε πεζός και τρέχοντας, ενώ επί τόπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη η 22χρονη συνεπιβάτης του. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του δράστη, τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα