Καταγγελία για βιασμό σε hostel στον Άγιο Παντελεήμονα

Διαβάζεται σε 2'
Καταγγελία για βιασμό σε hostel στον Άγιο Παντελεήμονα
ISTOCK

Μία 24χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές κατήγγειλε έναν 40χρονο Τούρκο ότι την βίασε στα κοινόχρηστα μπάνια του hostel που διέμεναν.

Συνελήφθη ένας 35χρονος Τούρκος βραδινές ώρες της Κυριακής από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενος για βιασμό, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, μία 24χρονη από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο πριν της 9 το βράδυ της Κυριακής, σε Hostel που διέμεναν ο κατηγορούμενος και η παθούσα, επί της οδού Μ. Βόδα, γινόταν ένα πάρτι στην ταράτσα όπου βρίσκονταν και εκείνοι.

Όπως ανέφερε η κοπέλα στους αστυνομικούς, όταν εμφανίστηκε ο δράστης, αφού την έπιασε από το χέρι, την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του κτιρίου.

Εκεί άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της. Η παθούσα δήλωσε ότι δεν θέλει να συνευρεθεί μαζί του και προσπαθούσε να διαφύγει.

Τότε, ο δράστης όπως κατέθεσε, την ακινητοποίησε με τη βία στο πάτωμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της χωρίς τη θέλησή της. Στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι καθ’ υπόδειξη του θύματος συνέλαβαν τον δράστη, που βρισκόταν εντός του χώρου.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας κατασχέθηκαν προς εργαστηριακές εξετάσεις τα ρούχα, τα οποία φορούσε η παθούσα. Έχει επίσης διαταχθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα και να εξετασθεί από ψυχολόγο. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και έχει διαταχθεί η περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα