Κατερίνη: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έμπαζε νερά – “Συχνό φαινόμενο”, λένε οι επιβάτες

Κατερίνη: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έμπαζε νερά – “Συχνό φαινόμενο”, λένε οι επιβάτες
Voria.gr

Σε άθλια κατάσταση το λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πιερίας, από την οροφή του οποίου έπεφταν νερά. Δεν είναι το μοναδικό που παρουσιάζει προβλήματα.

Ομπρέλες θα μπορούσαν να κρατούν οι επιβάτες μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πιερίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κατερίνη για τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα καθώς η καταρρακτώδης βροχή που έριχνε έκανε την οροφή του λεωφορείου να στάζει καθόλη τη διάρκεια του δρομολογίου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Voria η οροφή του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Κατερίνη- Θεσσαλονίκη -στο οποίο επιβιβάστηκαν και επιβάτες από το Λιτόχωρο- έσταζε νερά σε τουλάχιστον δύο σημεία, τόσο από την αριστερή πλευρά της γαλαρίας όσο και από το παράθυρο που υπάρχει στην οροφή. Μάλιστα, η ροή ήταν ασταμάτητη ειδικά για το μικρό παραθυράκι.

Ορισμένοι επιβάτες σχολίασαν πως πρόκεται για συχνό φαινόμενο σε αρκετά λεωφορεία, ενώ άλλοι ενοχλήθηκαν καθώς όπως είπαν «με το ζόρι βρήκαμε θέσεις λόγω της μετεπιβίβασης, θα γίνουμε και μούσκεμα». Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το Voria, ορισμένοι επιβάτες δεν πρόλαβαν θέση με αποτέλεσμα να καθίσουν στα σκαλοπάτια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα