Κεφαλονιά: Πώς έγινε η τραγωδία με τα νέα παιδιά και τον 80χρονο – Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία

Κεφαλονιά: Πώς έγινε η τραγωδία με τα νέα παιδιά και τον 80χρονο – Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία
ΕΚΑΒ Shutterstock

Πώς έγινε το δυστύχημα στην Κεφαλονιά, κατά το οποίο τρεις άνθρωποι, ένας 20χρονος, μια 17χρονη και ένας 80χρονος έχασαν τη ζωή τους.

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου – Κεραμειών στο ύψος της περιοχής Κοκύλια, το απόγευμα της Πέμπτης, κατά το οποίο τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσα τους ένα κορίτσι 17 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι που βρισκόταν πάνω στη μοτοσικλέτα (ένας 20χρονος και μια 17χρονη), κατευθυνόταν από το Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και παρέσυρε έναν 80χρονο άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν πεζός λίγα μετρά μακριά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Από τη σύγκρουση ο 80χρονος διαμελίστηκε και πέθανε ακαριαία ενώ λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και ο 20χρονος. Η 17χρονη βαριά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και υπέκυψε κατά την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος και του θανάτου των τριών ανθρώπων έχει βυθίσει στο πένθος την Κεφαλονιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα