Κερατσίνι: Μυστήριο με τον θάνατο της 38χρονης – Τι εξετάζεται

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία (Φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 38χρονης, στο Κερατσίνι, αναμένουν οι Αρχές από την νεκροψία-νεκροτομή.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 38χρονης γυναίκας στο Κερατσίνι που αρχικά αποδόθηκε σε πιθανή γυναικοκτονία και στη συνέχεια αυτή η εκδοχή ανετράπη.

Για την Ασφάλεια Πειραιά η υπόθεση παραμένει με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, έως ότου γίνει αύριο η νεκροψία-νεκροτομή και προκύψουν στοιχεία τέτοια που να οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Για τους αστυνομικούς, όπως εξελίσσεται η υπόθεση και από αυτά που διαπίστωσε κατά την αυτοψία στον χώρο ο ιατροδικαστής, που δεν εντόπισε σημάδια ή κακώσεις εμφανείς, δεν αποκλείεται να πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από χρήση ναρκωτικών, αφού τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της 38χρονης είναι τοξικοεξαρτημένοι και προέκυψε πως την περασμένη νύχτα είχε γίνει χρήση ουσιών.

Οι γονείς του άντρα, όπως και ο ίδιος που προσήχθη και εξετάστηκε, ανέφεραν στους αστυνομικούς πως επέστρεψαν το βράδυ μαζί και τους είπαν πως τσακώθηκαν με κάποιους Ρομά, οι οποίοι τους χτύπησαν άσχημα. Το πρωί όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς του συντρόφου, η 38χρονη σηκώθηκε ζαλισμένη και άρχισε να κάνει εμετούς και έτσι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες νόμιζαν πως είδαν σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό και κάλεσαν την Αστυνομία. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και πήγε στο σημείο, από την αυτοψία δεν μπόρεσε να διακρίνει μακροσκοπικά κάτι.

Η Ασφάλεια θα πάρει καταθέσεις απ’ όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να καταλήξει στην σωστή εκδοχή, ενώ μέχρι τότε ο σύντροφος του θύματος αφού δεν προκύπτει κάτι σε βάρος του επί του παρόντος, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα