Κερατσίνι: Συνελήφθη ο 27χρονος που πέταξε το σακίδιο με τις χειροβομβίδες

Διαβάζεται σε 2'
Κερατσίνι: Συνελήφθη ο 27χρονος που πέταξε το σακίδιο με τις χειροβομβίδες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Συνελήφθη στον Πειραιά κατόπιν σχετικού εντάλματος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε τσάντα με χειροβομβίδες μετά από καταδίωξη στο Κερατσίνι.

Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά και συνελήφθη ο 27χρονος Έλληνας που είχε ταυτοποιηθεί ως ο συνοδηγός στο μηχανάκι, στην περιοχή του Κερατσινίου, ο οποίος είχε πετάξει το σακίδιο με τις τέσσερις χειροβομβίδες και το πιστόλι, το περασμένο Σάββατο.

Το σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για διακεκριμένη παράνομη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων εκτελέστηκε και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον οπλισμό, ο κατηγορούμενος είχε πετάξει και την ταυτότητά του που βρέθηκε στο σακίδιο και έτσι ταυτοποιήθηκε αμέσως.

Από την πρώτη στιγμή διέφευγε και παρά τις επαφές που γίνονταν με τον δικηγόρο του δεν παρουσιαζόταν οικειοθελώς μέχρι που εκδόθηκε το ένταλμα σε βάρος του οπότε και παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα και συνελήφθη.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται να πει που είχε σκοπό να μεταφέρει τον οπλισμό, ισχυρίζεται ότι τον ήθελε για την προσωπική του ασφάλεια ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και του συνεργού του.

Ο 27χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για περιπτώσεις πρόκλησης σωματικών βλαβών, ενώ η έρευνα επίσης συνεχίζεται για να διακριβωθούν οι προθέσεις που είχαν οι δράστες και αν σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα