Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον εντοπισμό της τσάντας με χειροβομβίδες

Διαβάζεται σε 1'
Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον εντοπισμό της τσάντας με χειροβομβίδες
Το σημείο όπου βρέθηκαν οι χειροβομβίδες ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Καρέ-καρέ η στιγμή που άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίζουν το τσαντάκι που πέταξαν άγνωστοι και το οποίο περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, αλλά και περίστροφο με πέντε φυσίγγια.

Βίντεο από τη στιγμή που η ομάδα ΔΙΑΣ εντοπίζει την τσάντα που άγνωστοι και η οποία περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, αλλά και περίστροφο με πέντε φυσίγγια, ήρθε στη δημοσιότητα.

Είχε προηγηθεί περιστατικό στο οποίο δυο επιβαίνοντες μηχανής, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και στις κινήσεις διαφυγής που επιχείρησαν, πέταξαν το τσαντάκι. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή αναζήτησης που τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες.

Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στους περιμετρικούς δρόμους για λόγους ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα