Κέρκυρα: Αποκολλήθηκε μεγάλος βράχος λόγω της κακοκαιρίας

Διαβάζεται σε 1'
Κέρκυρα: Αποκολλήθηκε μεγάλος βράχος λόγω της κακοκαιρίας
FACEBOOK

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στο νησί της Κέρκυρας. Αποκολλήθηκε βράχος στο χωριό του Άνω Γαρούνα.

Μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, από την πλαγιά του βουνού και έπεσε στον κεντρικό δρόμο μέσα στο χωριό του Άνω Γαρούνα, Κέρκυρας, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Στέφανου Πουλημένου, ο οποίος μεταβαίνει στην περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές στα δίκτυα ρεύματος και ύδρευσης.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα (20/8) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

  • Τις πρώτες πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην περιοχή της Λευκάδας και της Κεφαλλονιάς), τη δυτική Στερεά και την Ήπειρο
  • Από τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Σημειώνεται πως, στην Κέρκυρα πλημμύρισαν τη Δευτέρα οι δρόμοι στο Λιστόν και στη Σπιανάδα, ενώ σημειώθηκαν προβλήματα στις πτήσεις λόγω των κεραυνών. Διακοπή ηλεκτροδότησης είχαν για λίγη ώρα αρκετές περιοχές στο νησί, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε στις εισόδους της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, ομάδα τριών ανδρών από την 5η ΕΜΑΚ έφτασε απόγευμα της Δευτέρας εσπευσμένα στο νησί προκειμένου να ενισχύσει την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα